Μουσική Γάμου ηχητικές καλύψεις Dj Party Company
Η dj party company σας δίνει λύσεις για τις εκδηλώσεις σας, ενοικιάζοντάς σας ηχητικό, φωτιστικό και μουσικό εξοπλισμό . Μέσα από μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού όλων των απαιτήσεων, θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να ετοιμάσετε την εκδήλωσή σας, όπως την θέλετε εσείς.
Dj Party Company

Η εταιρία Dj party company ιδρύθηκε από τον Γιάννη Βέρνερ, έναν δυναμικό νέο άνθρωπο dj στο επάγγελμα, παραγωγό ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών με πάθος για τη μουσική, με όραμα και μεράκι για τον τομέα του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού. Στη συνέχεια η εταιρία ενισχύθηκε με την άρτια ομάδα τεχνικών , φωτιστών , ηχοληπτών και Ντισκ Τζόκευ. Διαθέτουμε τον κατάλληλο ηχητικό εξοπλισμό και είμαστε σε θέση να καλύψουμε: ορχήστρες d j συναυλίες πάρτι γαμήλιες εκδηλώσεις μικροφωνικές εγκαταστάσεις ομιλιών και συνεδρίων  εγκαινίων καταστημάτων. Εγκαταστάσεις ήχου και φωτισμού είναι σύγχρονες τελευταίας τεχνολογίας. 


Dj
Dj Γάμου
Η πιο δυνατή ομάδα από επαγγελματίες DJ Γάμου είναι εδώ και είναι βέβαιο ότι θα είναι και η δική σας επιλογή για να είναι και ο δικό σας Γάμος πιο επιτυχημένος. Με προτεραιότητα την καλή και ενημερωμένη μουσική σας περιμένουμε στον χώρο μας, ώστε να σχεδιάσουμε μαζί και τη δική σας τέλεια μαγική βραδιά.
Dj
Πληροφορίες
Η εταιρεία μας διαθέτει τα πλέον υπερσύγχρονα μέσα φωτισμού, τα οποία ,σε συνδυασμό με το κατάλληλο οπτικοακουστικό υλικό, μπορούν να εγγυηθούν την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας.
Η δημιουργική ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για τη μελέτη και το σχεδιασμό μιας τελικής πρότασης που θα αποτυπώσει με ακρίβεια και επαγγελματισμό αυτό που επιθυμείτε για την εκδήλωσή σας..
Dj Party
Πληροφορίες
Η εταιρία Dj Party Company ξεκίνησε τις δραστηριότητες τις το 2000 με την προσφορά υπηρεσιών dj για πάρτι για την κάλυψη αναγκών σε μπαρ καφέ, κλαμπ, ξενοδοχεία, αίθουσες εκδηλώσεων.
Σταθερό Τηλέφωνο +302392073869 Κινητό Τηλέφωνο +306955866111
Τοποθεσία
Θα μας βρείτε στην διεύθυνση 15 χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης Θέρμης
Dj party company απέκτησε το δικό του service ηλεκτρονικών συσκευών ήχου και εικόνας. Με πολύχρονη εμπειρία στις επισκευές επαγγελματικού εξοπλισμού ήχου και εικόνας, εγγυώμαστε την σωστή επισκευή του εξοπλισμού σας
Dj Party Company


Επιμέλεια Μουσικής Γάμου απο ομάδα Ντισκ Τζόκευ στην Θεσσαλονίκη


ΦΩΤΑ και ΗΧΟΣ ...Αναλαμβάνουμε την μουσική, ηχητική και φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης σας, ανεξαρτήτως είδους ή μεγέθους, από ένα μικρό πάρτυ με φίλους στο σπίτι έως γαμήλιες δεξιώσεις άνω των 500 ατόμων, φεστιβάλ με ζωντανή μουσική (live), επαγγελματικά συνέδρια κ.λπ. Σε όλα τα event που διοργανώνουμε, παρέχουμε εξοπλισμό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.


Dj Γάμου στην Θεσσαλονίκη


Επισκευές Σέρβις


Υπηρετούμε τον χώρο των επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών. Προτεραιότητά μας ο πελάτης. Δέσμευσή μας η άριστη ποιότητα. Αναλαμβάνουμε επισκευή  CD player ,DVD  παντός τύπου ενισχυτή  καθώς και όλες  ηλεκτρονικές επαγγελματικές συσκευές ήχου και φωτισμού. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών και συστημάτων ήχου, εικόνας, φωτισμού, συστημάτων αυτοματισμού και διαχείρισης. Επισκευάζουμε: Τηλεοράσεις, Οθόνες Βίντεο προβολείς Εξοπλισμό DJ Τελικούς ενισχυτές  Δέκτες Ισοσταθμιστές Επεξεργαστές ήχου Κονσόλες ήχου Κονσόλες φωτισμού Ενισχυτές κιθάρας Ενισχυτές μπάσου Ασύρματα συστήματα μετάδοσης ήχου Ασύρματα μικρόφωνα Αυτοενισχυόμενα ηχεία
Μουσική επιμέλεια
Μουσική επιμέλεια

Πλήρης εξοπλισμός dj Πλήρης μικροφωνικός εξοπλισμός για την δυνατότητα εμφάνισης ζωντανού σχήματος.

Πληροφορίες
ΚΑΡΑΟΚΕ ΠΑΡΤΥ
ΚΑΡΑΟΚΕ ΠΑΡΤΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι διοργανώνουμε πλέον και karaoke party. Για παιδικά πάρτυΙ για ενήλικες. Σας παρέχουμε ενημερωμένους τίτλους τραγουδιών που αγαπούν τα παιδιά με ελληνικά και ξένα τραγούδια..! παρέχουμε καταλόγους με τραγούδια και τη δυνατότητα να διαλέξετε ότι εσείς επιθυμείτε..! Μηχανή προβολής υψηλής φωτεινότητας με πανί 2 επί 2 για την προβολή των στοίχων των τραγουδιών. Την καλύτερη ηχητική κάλυψη για όσα άτομα υπάρχουν στο χώρο ,πολλά επαγγελματικά μικρόφωνα πολυκάναλη κονσόλα με ειδικά εφέ για βελτίωση της φωνής , φώτα , φωτορυθμικά και ειδικά εφέ καπνό λέιζερ-ρομποτικά για την δημιουργία συναυλιακής ατμόσφαιρας .

Πληροφορίες
Εταιρικές Εκδηλώσεις
Dj Party Company
Dj Party Company
Dj Party Company
Dj Party Company
Dj Party Company
Πάντα με άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας οι παροχές της εταιρίας μας έχουν επεκταθεί στο χρόνο, προσφέροντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να έχουν στα χέρια τους ουσιαστική υλοποίηση των εταιρικών εκδηλώσεων. Πραγματοποιήσαμε τεράστιο  πλήθος επιτυχημένων συμμετοχών σε εταιρικές εκδηλώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε τις άριστες υπηρεσίες μας διαμορφώνοντας την κάθε σας ιδέα σε μια ξεχωριστή εμπειρία με μεγάλο απόηχο. Η DJ Party Company πρωταγωνιστεί στην ανάδειξη των εταιρικών εκδηλώσεων μέσα από την έμπρακτη υποστήριξη της σε όλα τα επίπεδα μιας οργάνωσης. Επαγγελματικά συνέδρια Εγκαίνια καταστημάτων Προωθητικές ενέργειες Εταιρικές εκδηλώσεις Στήσιμο περιπτέρων σε εκθέσεις Συναυλίες

Μουσική Γάμου Πολύχρονη Εμπειρία
Dj
Dj Party Company
Καλύπτουμε τις εκδηλώσεις σας ηχητικά και φωτιστικά με εξοπλισμό υψηλής απόδοσης και ποιότητας με αξιοπιστία και αγάπη για το χώρο της μουσικής και του ήχου. Διατηρώντας υψηλές προδιαγραφές στην ποιότητα της δουλειάς μας και διαθέτοντας τεχνογνωσία και επαγγελματισμό ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας μας, σας παρέχουμε ιδέες και λύσεις για κάθε χώρο και εκδήλωση, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις απαιτήσεις σας.
ΕΤΑΙΡΙΑ
Dj Party Company
Djparty Company
Τηλέφωνο +306955866111
Dj Party Company
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΙΔΗΣ
Τηλέφωνο 6932916391
Webulk

Ο απόλυτος συνεργάτης για τη δημιουργία εκπληκτικών ιστότοπων!


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
16 ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
ΘΕΡΜΗ
T.K. 57001

ΤΗΛΕΦΩΝΟ  -  2392073869

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ