Η dj party company σας δίνει λύσεις για τις εκδηλώσεις σας, ενοικιάζοντάς σας ηχητικό , φωτιστικό και μουσικό εξοπλισμό . Μέσα από μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού όλων των απαιτήσεων, θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να ετοιμάσετε την εκδήλωσή σας, όπως την θέλετε εσείς.
Dj Party Company

Η εταιρεία μας

Η εταιρία Dj party company ιδρύθηκε από τον Γιάννη Βέρνερ, έναν δυναμικό νέο άνθρωπο dj στο επάγγελμα, παραγωγό ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών με πάθος για τη μουσική, με όραμα και μεράκι για τον τομέα του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού. Στη συνέχεια η εταιρία ενισχύθηκε με την άρτια ομάδα τεχνικών , φωτιστών , ηχοληπτών και Ντισκ Τζόκευ. Διαθέτουμε τον κατάλληλο ηχητικό εξοπλισμό και είμαστε σε θέση να καλύψουμε: ορχήστρες d j συναυλίες πάρτι γαμήλιες εκδηλώσεις μικροφωνικές εγκαταστάσεις ομιλιών και συνεδρίων  εγκαινίων καταστημάτων. Εγκαταστάσεις ήχου και φωτισμού είναι σύγχρονες τελευταίας τεχνολογίας.

Ψάχνετε έναν Disc Jockey που θα απογειώσει το γαμήλιο πάρτι σας συνδυάζοντας το προσωπικό σας στυλ με την πολυετή εμπειρία του; Θέλετε η μουσική στο γάμο σας να έιναι εξαιρετική ; Επιθυμείτε να ακούσετε επιτέλους κάτι καινούργιο στο γάμο σας από επαγγελματίες DJ επιπέδου και με τεράστιές γνώσεις πάνω στα μουσικά θέματα ; Θα χαρούμε να συνεργαστείτε μαζί μας και να μας δώσετε τη δυνατότητα να κάνουμε τη βραδιά του Γάμου σας αξέχαστη για εσάς και τους εκλεκτούς καλεσμένους σας!

Αναλαμβάνουμε την μουσική, ηχητική και φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης σας, ανεξαρτήτως είδους ή μεγέθους, από ένα μικρό πάρτυ με φίλους στο σπίτι έως γαμήλιες δεξιώσεις άνω των 500 ατόμων, φεστιβάλ με ζωντανή μουσική (live), επαγγελματικά συνέδρια κ.λπ. Σε όλα τα event που διοργανώνουμε, παρέχουμε εξοπλισμό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Dj Party Company

Καλύπτουμε τις εκδηλώσεις σας ηχητικά  και φωτιστικά με εξοπλισμό υψηλής απόδοσης και ποιότητας με αξιοπιστία και αγάπη για το χώρο της μουσικής και του ήχου. Διατηρώντας υψηλές προδιαγραφές στην ποιότητα της δουλειάς μας και διαθέτοντας τεχνογνωσία και επαγγελματισμό ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας μας, σας παρέχουμε ιδέες και λύσεις για κάθε χώρο και εκδήλωση, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις απαιτήσεις σας.Υπηρετούμε τον χώρο των επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών. Προτεραιότητά μας ο πελάτης. Δέσμευσή μας η άριστη ποιότητα. Αναλαμβάνουμε επισκευή  CD player ,DVD  παντός τύπου ενισχυτή  καθώς και όλες  ηλεκτρονικές επαγγελματικές συσκευές ήχου και φωτισμού. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών και συστημάτων ήχου, εικόνας, φωτισμού, συστημάτων αυτοματισμού και διαχείρισης. Επισκευάζουμε: Τηλεοράσεις, Οθόνες Βίντεο προβολείς Εξοπλισμό DJ Τελικούς ενισχυτές  Δέκτες Ισοσταθμιστές Επεξεργαστές ήχου Κονσόλες ήχου Κονσόλες φωτισμού Ενισχυτές κιθάρας Ενισχυτές μπάσου Ασύρματα συστήματα μετάδοσης ήχου Ασύρματα μικρόφωνα Αυτοενισχυόμενα ηχεία
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Οργάνωση Εκδηλώσεων 
Πάντα με άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας οι παροχές της εταιρίας μας έχουν επεκταθεί στο χρόνο, προσφέροντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να έχουν στα χέρια τους ουσιαστική υλοποίηση των εταιρικών εκδηλώσεων. Πραγματοποιήσαμε τεράστιο  πλήθος επιτυχημένων συμμετοχών σε εταιρικές εκδηλώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε τις άριστες υπηρεσίες μας διαμορφώνοντας την κάθε σας ιδέα σε μια ξεχωριστή εμπειρία με μεγάλο απόηχο. Η DJ Party Company πρωταγωνιστεί στην ανάδειξη των εταιρικών εκδηλώσεων μέσα από την έμπρακτη υποστήριξη της σε όλα τα επίπεδα μιας οργάνωσης. Επαγγελματικά συνέδρια Εγκαίνια καταστημάτων Προωθητικές ενέργειες Εταιρικές εκδηλώσεις Στήσιμο περιπτέρων σε εκθέσεις Συναυλίες
ΕΤΑΙΡΙΑ
Dj Party Company
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΝΕΡ
Dj Party Company

Ο απόλυτος συνεργάτης για τη δημιουργία εκπληκτικών ιστότοπων!

Dj Party Company
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΙΔΗΣ
Dj Party Company
Webulk
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 30
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
T.K. 542 48

ΤΗΛΕΦΩΝΟ  -  2310 328844
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ