Η dj party company Γιάννης Βέρνερ σε συνέντευξη στο περιοδικό Προτάσεις Γάμου
Dj Party

Εκτός από το ωραίο περιβάλλον και το φαγητό, για να θεωρηθεί επιτυχημένο ένα γαμήλιο πάρτι, πρέπει απαραιτήτως να διαθέτει την κατάλληλη μουσική  γιατί μόνο αυτή μπορεί να δημιουργήσει  θετική ατμόσφαιρα και κέφι. Το μυστικό ;  Ο έμπειρος και εξειδικευμένος DJ . Μπορεί πολλοί να δηλώνουν και να είναι καλοί DJs αλλά στον τομέα του γάμου η εμπειρία και η εξειδίκευση είναι το ζητούμενο. Εμείς μιλήσαμε με τον Γιάννη Βέρνερ ιδιοκτήτη της εταιρείας DJ party company που γνωρίζει ως επαγγελματίας του χώρου να απογειώνει το κέφι και τον ρωτήσαμε…

-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ : Πότε πρέπει να «κλείσουμε» τον DJ ;

- ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΝΕΡ : Οι επιτυχημένοι DJs «κλείνουν» νωρίς τις ημερομηνίες τους . Πιστεύω το καλύτερο δυνατό θα ήταν 4-5 μήνες πριν την εκδήλωση και ακόμα νωρίτερα σε περίπτωση που το ζευγάρι ψάχνει δυνατά ονόματα.

-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ : Ποιος είναι ο τρόπος για να βρούμε έναν καλό DJ ;
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΝΕΡ : Ο καλύτερος τρόπος είναι να τον έχετε ξαναδεί κα ξανακούσει. Αν ήσασταν σε γαμήλιο πάρτι όπου ο DJ ήταν καλός, αναζητήστε τον μέσω των φίλων σας ή των υπευθύνων του χώρου όπου  έλαβε χώρα το πάρτι. Προσοχή επιλέξτε πάντα DJ που συνεργάζεται με εταιρία μουσικής και ηχητικής κάλυψης για να είστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα και τον επαγγελματισμό του . Ενημερώστε τον για το μέρος και τον αριθμό των προσκεκλημένων, ρωτήστε τον για τον τεχνολογικό εξοπλισμό ήχο που διαθέτει. Είναι αξιοπρεπής ; Αποτελείται από επώνυμα προϊόντα ;  Έχουν  ένταση ; Έχουν αντοχή – διάρκεια ; Η εποχή που ο DJ  είχε κάρτα που έγραφε μόνο το κινητό του και έφτανε στη δεξίωση  με μια μικρή τσάντα και δύο ηχεία έχει περάσει  ανεπιστρεπτί. Επίσης έχει περάσει η εποχή που το πρόγραμμα του γάμου κρατούσε 2-3 ώρες . Στις μέρες μας ο γάμος είναι πιθανό να κρατήσει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες !
-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ : Γιατί μερικοί DJs  είναι πιο ακριβοί από άλλους;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΝΕΡ : Πιστεύω ότι και εδώ ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Συνήθως αυτοί που ζητάνε  περισσότερα χρήματα  από τους άλλους το αξίζουν ! Ακριβότεροι είναι οι πιο πεπειραμένοι. Χρεώνουν επειδή έχουν καλή φήμη και πολλές δουλειές. Γνώμη μου είναι ότι ο χειρότερος τρόπος για να διαλέξετε DJ  είναι  με κριτήριο την τιμή. Μη ρισκάρετε την επιτυχία του  πάρτι σας με έναν φθηνότερο και λιγότερο έμπειρο επαγγελματία ή το χειρότερο … με κάποιον φίλο ή γνωστό  σας που παίζει καλή μουσική.
-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ : Οι DJs «παίζουν» ακριβώς αυτό που τους λένε τα ζευγάρια  ή κάνουν «του κεφαλιού τους» ;
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΝΕΡ :  Ο καλός DJ δεν είναι jukebox! Φυσικά δεν θα απορρίψει τα «θέλω τους»  αλλά  θα τα συνδυάσει με τα τραγούδια που αισθάνεται και γνωρίζει από την πείρα του ότι θα  ξεσηκώσουν τον κόσμο στο σωστό timing !  Στόχος είναι το κέφι και ο χορός!
-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ : Προηγείται  της εκδήλωσης ραντεβού με τον DJ ;
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΝΕΡ : Φυσικά και ένα και δύο και περισσότερα αν χρειαστεί! Το καλύτερο  είναι ο DJ μαζί με το ζευγάρι να συναντηθούν όσες φορές χρειαστεί και να επιλέξουν από κοινού τραγούδι εισόδου, τραγούδι 1ου χορού, τραγούδι της κοπής της γαμήλιας τούρτας καθώς  και το μουσικό-χορευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί .
Dj party Company Wedding
-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ : Εσείς πόσο καιρό ασχολείστε με εκδηλώσεις και γενικά με τη μουσική;
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΝΕΡ : Με τη μουσική ασχολούμαι όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Από μικρό παιδί παίζω μουσική ως DJ σε μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και της επαρχίας. Φυσικά έχω κάνει το πέρασμά μου από το ραδιόφωνο και επί πολλά χρόνια ήμουν υπεύθυνος των μουσικών εκπομπών του new channel – tempo - alter. Είμαι 40 χρονών και τα τελευταία 15 χρόνια ασχολούμαι και επαγγελματικά με τη μουσική και ηχητική  κάλυψη εκδηλώσεων. Κατά κύριο λόγο σε γάμους αλλά και σε πάρτι εγκαίνια εταιρικές εκδηλώσεις γενικότερα οπουδήποτε χρειάζεται ήχος και μουσική. Επίσης έχω αναπτύξει  πάρα πολύ το θέμα της ενοικίασης ηχητικών φωτιστικών και  οπτικό-ακουστικών συστημάτων  το οποίο φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά .
-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ : Γιατί να επιλέξει κάποιο ζευγάρι τη δική σας εταιρία για την ηχητική – μουσική  κάλυψη του γάμου του ;
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΝΕΡ :  Πρώτον,  γιατί θέλει έναν έμπειρο επαγγελματία που παίρνει σοβαρά τη δουλειά του.  Δεύτερον,  διότι θέλει καλό και επώνυμο ηχητικό εξοπλισμό jbl , pioneer. Εκπλήξεις τύπου κάηκε το ηχείο ή ο ενισχυτής δεν έχουν θέση στην εταιρία μας. Και τρίτον, γιατί θέλει DJ  με ανεξάντλητη ποικιλία μουσικών κομματιών καλύπτοντας και τα πιο απαιτητικά  γούστα.  Η επιλογή του «καλού» DJ είναι το «κλειδί» για να μετατρέψει μια απλή δεξίωση στο καλύτερο πάρτι της ζωής σας. Κάποιοι θα σχολιάσουν το  “look”  της νύφης, κάποιοι το  «μενού»  πολύ λίγοι  θα θυμούνται το στολισμό της εκκλησίας. Ακόμα λιγότεροι θα θυμούνται το προσκλητήριο του γάμου και ελάχιστοι θα θυμούνται το όχημα με το οποίο πήγατε στην εκκλησία.  ΟΛΟΙ όμως θα θυμούνται το γαμήλιο πάρτι αν περάσουν καλά και χορέψουν μέχρι τελικής  πτώσεως !!!
Πληροφορίες
Dj Party Company
Διεύθυνση Υψηλάντου 28, Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54248 Περιοχή Νέα Ελβετία
Τηλέφωνο 6955866111
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης