Η dj party company σας δίνει λύσεις για τις εκδηλώσεις σας, ενοικιάζοντάς σας ηχητικό , φωτιστικό και μουσικό εξοπλισμό . Μέσα από μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού όλων των απαιτήσεων, θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να ετοιμάσετε την εκδήλωσή σας, όπως την θέλετε εσείς. Η βασική παροχή υπηρεσιών της εταιρείας μας , είναι η ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, αρραβώνων, κοινωνικών εκδηλώσεων, εγκαίνια καταστημάτων, πάρτι...

Αναλαμβάνουμε την μουσική, ηχητική και φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης σας, ανεξαρτήτως είδους ή μεγέθους, από ένα μικρό πάρτυ με φίλους στο σπίτι έως γαμήλιες δεξιώσεις άνω των 500 ατόμων, φεστιβάλ με ζωντανή μουσική (live), επαγγελματικά συνέδρια κ.λπ. Σε όλα τα event που διοργανώνουμε, παρέχουμε εξοπλισμό και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Άψογο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα στις εκδηλώσεις σας. DJ Party Company έχει στόχο την άρτια ηχητική κάλυψη μουσικών εκδηλώσεων.  Η ζωντανή μουσική για γάμο, ιδιωτικό ή εταιρικό πάρτι από ζωντανή ορχήστρα για γάμους και εκδηλώσεις, μπάντα και μουσικά συγκροτήματα για γάμο και πάρτι. Προσφέρουμε μουσικά όργανα ενισχυτές μουσικών οργάνων και ότι άλλο χρειάζεται για ζωντανή συναυλία. Τις παροχές μας συμπληρώνουν ο επαγγελματικός φωτισμός, ειδικά φώτα εφέ  και κινούμενες κεφαλές ρομπότ. Καλύπτουμε πλήρως  ενοικίαση οπτικοακουστικού εξοπλισμού ήχο συστημάτων, ηχητικών και μουσικών μηχανημάτων.
Dj Party Company

Οι DJs μας για παιδικά πάρτι σας υπόσχονται πως το πάρτι σας θα είναι το talk of the town από την επόμενη μέρα  στα σχολεία, στις παρέες κλπ. Οι DJs μας για παιδικά πάρτι είναι ειδικοί σε ηλικίες από 5 ως 15 ετών, διαθέτουν πλήρως  ενημερωμένη μουσική συλλογή, από παιδικά τραγούδια που γνωρίζουμε από το νηπιαγωγείο έως ό,τι πιο καινούργιο κυκλοφορεί σήμερα, ώστε να παρασύρει όλα τα παιδιά σε τρελό χορό. Επιπλέον προτείνουμε σε απογευματινά ή βραδινά πάρτι συνδυαστικά με τα ηχητικά συστήματα, επαγγελματικά φωτορυθμικά και πλούσιο εξοπλισμό εφέ Μηχανές Καπνού, Ντίσκο Μπάλες, Λέιζερ, Καραοκέ που δίνουν κέφι και ένα ξεχωριστό μοναδικό χρώμα στο χώρο σας για τη δημιουργία ενός καταπληκτικού παιδικού πάρτι.
Πληροφορίες
Διεύθυνση Υψηλάντου 30, Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54248 Περιοχή Νέα Ελβετία
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης