Η dj party company βρίσκεται στην διεύθυνση 16 ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΘΕΡΜΗ T.K. 57001

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ : +30239273869
Dj
Dj Γάμου
Η πιο δυνατή ομάδα από επαγγελματίες DJ Γάμου είναι εδώ και είναι βέβαιο ότι θα είναι και η δική σας επιλογή για να είναι και ο δικό σας Γάμος πιο επιτυχημένος. Με προτεραιότητα την καλή και ενημερωμένη μουσική σας περιμένουμε στον χώρο μας, ώστε να σχεδιάσουμε μαζί και τη δική σας τέλεια μαγική βραδιά.
ΕΤΑΙΡΙΑ
Dj Party Company
Djparty Company
Τηλέφωνο +306955866111
Dj Party Company
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΙΔΗΣ
Τηλέφωνο 6932916391
Webulk

Ο απόλυτος συνεργάτης για τη δημιουργία εκπληκτικών ιστότοπων!


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
16 ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
ΘΕΡΜΗ
T.K. 57001

ΤΗΛΕΦΩΝΟ  -  2392073869

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ
Dj Party Company
Μήνυμα μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
djpartycompany@yahoo.gr
Καλέστε από κινητο τηλέφωνο
+306955866111
16 ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
ΘΕΡΜΗ T.K. 57001

Η εταιρία DJ Party Company αποτελείτε από καταξιωμένους επαγγελματίες DJs, τεχνικούς ήχου και φωτισμού. Ξεκίνησε με ένα όραμα πριν από είκοσι χρόνια να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν και να χορεύουν στις εκδηλώσεις με όμορφη μουσική. Κινητήρια δύναμη μας οι γνώσεις μας ο άριστος εξοπλισμός και ο επαγγελματισμός μας απέναντι στον πελάτη  που θα μας εμπιστευτεί. Συνεχίζουμε όλο και ποιο δυναμικά και καλύπτουμε όλο και περισσότερες ανάγκες για εσάς και για τους καλεσμένους σας. Σεβόμαστε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά γιατί μας εμπιστεύτηκε για την προσωπική του στιγμή. Γινόμαστε ένα μαζί σας τις προσωπικές σας στιγμές και θέλουμε να δώσουμε στην ιδιαίτερη σας μέρα την δική μας νότα. Για τον γάμο σας την βάπτιση ως την εταιρική σας εκδήλωση φροντίζουμε να περάσετε ονειρεμένα.
Dj Γάμου
Για οποιοδήποτε θέμα πληροφορία συμβουλή και ότι άλλο σας ενδιαφέρει μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Αποστολή
Η εταιρία DJ Party Company αποτελείτε από καταξιωμένους επαγγελματίες DJs, τεχνικούς ήχου και φωτισμού. Ξεκίνησε με ένα όραμα πριν από είκοσι χρόνια να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν και να χορεύουν στις εκδηλώσεις με όμορφη μουσική. Κινητήρια δύναμη μας οι γνώσεις μας ο άριστος εξοπλισμός και ο επαγγελματισμός μας απέναντι στον πελάτη που θα μας εμπιστευτεί. Συνεχίζουμε όλο και ποιο δυναμικά και καλύπτουμε όλο και περισσότερες ανάγκες για εσάς και για τους καλεσμένους σας. Σεβόμαστε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά γιατί μας εμπιστεύτηκε για την προσωπική του στιγμή. Γινόμαστε ένα μαζί σας τις προσωπικές σας στιγμές και θέλουμε να δώσουμε στην ιδιαίτερη σας μέρα την δική μας νότα. Για τον γάμο σας την βάπτιση ως την εταιρική σας εκδήλωση φροντίζουμε να περάσετε ονειρεμένα.
Αθλητικές Εκδηλώσεις
Μουσική κάλυψη σε επιδείξεις γυμναστικής, κύπελλα πρωταθλήματα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ και άλλες αθλητικές εκδηλώσεις

Διεύθυνση
16 ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
ΤΚ:57001 ΘΕΡΜΗ

Εξοπλισμός
Η dj party company σας δίνει λύσεις για τις εκδηλώσεις σας, ενοικιάζοντάς σας ηχητικό εξοπλισμό και εξοπλισμό φώτων. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού όλων των απαιτήσεων